5 maj 2015 - 08:22

Simon Said fullt stipendium i San Diego

Simon Said har gjort en fantastisk resa i flera hänseenden. Ambitioner och drömmar kan ta en långt, men ibland träder verkligheten in och förändrar spelplanen. Då är det ren envishet och disciplin som gäller för att ta sig tillbaka. I samband med Simons resa över till USA inträffade det som inte fick hända, Simon var med i en olycka och blev kraftigt brännskadad. Det såg ett tag ut som fotbollsdrömmen över Atlanten hade försvunnit upp i rök. För många spelare hade det säkert också så varit.  

För någon vecka sedan gick San Diego State University ut med sin 2015 rekryteringsklass. Däribland finner man AISS representanten Simon Said. SDSU är ett av de riktigt eftertraktade universiteten i USA både fotbollsmässigt, akademiskt och inte minst geografiskt längs kusten i Kalifornien. Simons väg mot USA startade på AISS Showcasematch, det är också där hans highlight video är ifrån som syns på skolans hemsida och som idag bidragit till ett fullt stipendium. 

Vill du som Simon ta möjligheten att spela fotboll och studera i USA? Gör en intresseanmälan så berättar en AISS representant hur det går till: http://aiss.nu/intresseanmalan/idrotta-i-usa 

Att vägen ibland är lång och kantad av vägbulor stärker den som orkar kämpa och AISS önskar Simon all lycka på detta absoluta topp program i Kalifornien!

Länkar:

SDSUs rekryteringsklass: http://www.goaztecs.com/sports/m-soccer/spec-rel/041615aag.html