5 okt 2015 - 14:24

Linnea Lindmark hattrick hjälte!

I matchen mot Ave Maria University var inte tjejerna på Keiser University nådiga. Det blev höga siffror och ställningen när domaren blåste i pipan för slutsignal var ställningen 7 mål för Keiser och 1 mål för Ave Maria. Bäst av alla var Linnea Lindmark som stod för ett äkta hattrick i första halvlek då hon satte både 1-0, 2-0 och 3-0.AISS hjälpte Linnea över till Florida 2012 där hon nu är en av de självklara ledarna på Keiser University och går sitt fjärde år. Under samtliga år har hon haft stor framgång vilket lett till olika utmärkelser. Under 2014 blev hon uttagen till Honorable Mention All-American, First Team All-Conference Player och var två laget poängmässigt med 10 mål och 9 assist. I år har Linnea hittills stått för 8 mål och 7 assist på 9 matcher, inte illa!

I matchen mot Ave Maria var det fler svenskar som AISS hjälpt över för att spela fotboll och studera som stod för fina insatser. Selma Larsson kom in från bänken och hann med att göra ett mål och stå för en målgivande passning. Man finner även Ebba Blomqvist i målprotokollet och Karolina Broman som höll ihop försvarslinjen. Laget går för tillfället som på räls och man har vunnit alla sina hittills spelade Conference matcher.

Ett stort fortsatt lycka till från AISS till tjejerna på Keiser önskar AISS!

Om du som läser detta känner att fotboll eller idrott på college/universitet låter som något för dig, gör då en intresseanmälan så berättar vi om just dina möjligheter! http://www.aiss.nu/intresseanmalan/idrotta-i-usa

#5 Linnea Lindmark, #13 Selma Larsson, #10 Ebba Blomqvist, #4 Karolina Broman, Keiser University

Länkar:

Keisers artikel ifrån matchen http://kuseahawks.com/news/2015/10/3/WSOC_1003150952.aspx?path=wsoc