21 okt 2014 - 10:45

Johanna Jönsson fortsätter att göra mål!

Johanna Jönsson ifrån Ronneby spelar för Robert Morris University i Chicago. Där fortsätter Johanna att göra mål i match efter match. I lördags spelade man mot University of Saint Francis där man hamnade i underläge i den första halvleken. I den andra ryckte RMU tjejerna upp sig och satte hårt tryck frammåt. Man lyckades vända 1-2 till 3-2 och vann i andra halvlek skottstatistiken med 11-2. Johanna stod för de viktiga reduceringsmålet i den 59e minuten på en passning av Bricia Vazquez. Detta var Johannas 6e mål för säsongen och hon är än så länge lagets bäste målskytt. Johanna som var invärvad från början som ytterback har gått från klarhet till klarhet uppe på topp. 

Om du som Johanna vill kombinera studier med fotboll hjälper AISS gärna även dig. Gör en intresseanmälan för att få reda på dina individuella möjligheter: http://aiss.nu/intresseanmalan

Redan ikväll möter RMU Eagles tufft motstånd igen då Judson University (rankade #21 nationellt) står på schemat. Ett stort lycka till önskar AISS! 

#2 Johanna Jönsson, Robert Morris University

Länkar:

RMUs artikel http://www.rmueagles.com/article/1013.php