13 nov 2015 - 09:36

Christian Ilia - SoCon All-Freshman Team

Stort grattis till Christian Ilia ifrån Norrköping som blivit uppmärksammad genom att bli uttagen till SoCon All-Freshman Team.

Christian spelar i East Tennessee State University som AISS hjälpte honom till denna höst för att studera och spela fotboll i USA. Där har han verkligen visat framfötterna och varit en bidragande effekt till lagets framgångar. Han ligger femma i lagets totala poängsnitt med ett mål och två assist. Målet han gjorde var dessutom det viktiga matchvinnande målet på övertid mot Virginia Military Institute. Han har startat i 12 av 16 matcher vilket är mer än någon annan Freshman på ETSU.

Återigen ett stort grattis till Christian från AISS!

Men säsongen är inte slut och idag spelar ETSU mot UNCG i SoCon Tournament Semi Final. På UNCG finns även den skickliga försvararen Erik Gunnarsson ifrån Falkenberg som förra året mottog samma utmärkelse som Christian fått i år. Det blir ett tufft möte som går att streama live för den som vill ta del av det. 

Om du tycket att fotboll och studier i USA låter intressant är AISS SHowcase 2015 något för dig att delta vid den 12 december på Borås Arena. Då kommer amerikanska coacher till Borås för att scouta svenska killar och tjejer. För mer information och anmälan följ länken: http://www.aiss.nu/formular/showcase-1212-15

(Obs. Anmälan är ej bindande)

#9 Christian Ilia, East Tennessee State University

Länkar:

ETSUs artikel om utnämningen http://www.etsubucs.com/msoccer/news/2015-16/12280/ekern-and-smith-claim...

Live Stream UNVH Vs. ETSU http://www.socondigitalnetwork.com/socon/game/etsu-at-uncg-on-11132015

AISS intresseanmälan http://www.aiss.nu/intresseanmalan/idrotta-i-usa