22 dec 2014 - 13:39

AISS Showcase 2014

I december arrangerades AISS årliga vintershowcase då spelare runt om i Sverige fick chansen att visa upp sig för amerikanska coacher och få mer information om studier och fotboll i USA. Här är det vinnande laget i turneringen tillsammans med coacherna Mitch McKay (Lindsey Wilson College) och Peter Griffith (King University). Det var en rolig dag som började redan klockan 9 på morgonen vid Borås Arena då spelarena delades in i 4 lag som spelade mot varandra. Vid klockan två var matcherna klara och vi lämnade över konstgräset till VM-94 grabbarna som spelade en minnesmatch till Klas Ingessons ära. Då bjöds det på pasta uppe VIP-loungen och mer ingående information av coacherna som rest hit för att delta ifrån USA.

Om detta är något som du tycker verkar vara intressant så gör en intresseanmälan till AISS för att få ett individuellt samtal om just dina möjligheter! 

Från vänster: Philip Forsman (AISS), Peter Griffin (Tiffin University), Mitch McKay (Lindsey Wilson College) och Tobias Edenvik (AISS).